Home Menu Verse vis Suggesties Contact

suggesties

Warme hapjes - tapas warm

  • Gegratineerde oesters met prei
    € 3.50/st.
  • Mini coquille met fijne groenten en saffraan
    €2.00/st.
  • Spaanse mossel met verse lookboter
    € 2.00/st.
  • Assortiment van warme balderdeeghapjes (16st.)
    €18.90 /plateau
  • Assortiment van hartige wafeltjes (12 st.)
    €18.90 /plateau
  • Assortiment frituurrhapjes (24 st.)
    €18.90 /plateau
  • Trio van scampi fritti (15 st.)
    €18.90 /plateau
  • assortiment bruchetta's
    € 17.50 /pers
  • risotto truffel-schelvis-champignon
    €6.50/st
  • karnemelkstampers,coquille-garnaal
    €6.50/st

Koude glaasjes - tapasschaaltjes- mini voorgerechtjes (vanaf 5.75 euro/ st)

  • Mini garnaalcocktail
    € 7.00/st.
  • Bolletje gevuld met een tartaar van rauwe zalm
    € 5.75/st.
  • Blokje foie gras met maanzaadjes en uienconfituur
    € 7.00/st.
  • Javanais van perperkoek, foie gras en marsepein
    € 5.75/st.
  • Mousse van zalm met gebakken langoustine en tartaar van mango
    € 5.75/st.
  • Bavarois van breydelham met kwarteleitjes
    € 5.75/st.
  • Schaaltje tonijn in sesamzaadjes met wasabi ( 12 blokjes per schaaltje)
    € 14.50/st.
  • Tartaar van vers gebakken tonijn ,kwarteleitjes,aioli,mini tomaat
    €5.75/st
  • Couscous met vleugje merixwortel ,mousse van gerookte forel
    €5.75/st
  • zoete aardappel met tartaar van coquille en truffel
    €5.75st

reuze aperitiefschotel 24.90€/pers

  • Assortiment van verschillende soorten visdelicatessen

Soepen (vanaf 12.50 euro/ liter)

  • Vissoepje met grijze noordzeegarnalen
    € 12.50/liter
  • Kreeftroomsoep met verse rivierkreeftjes
    € 16.50/liter
  • Heerlijke bouillabaisse van het huis:rijkelijk gevulde vissoep met tongrolletjes ,zalm,zeewolffilet scampi,minigamba,venkel,wortel en prei met aangepaste rouille
    € 24.50 /liter

Koude voorgerechten (vanaf 16.50 euro/pers.)

  • bord gevuld met kort gebakken tonijn, gemarineerd met notenolie,balsamico en garnituren van rucola parmezaan en geroosterde denneboompitten (op bordje per persoon)
    € 16.50/pers.
  • gemarineerde zalm met aangepast merixwortelsausje en limoen (op bordje)
    € 16.50/pers.
  • Huisbereide foiegras met garnituren van portogelei en uienconfijt
    € 22.50€:bordje
  • Carpaccio van verse coquille met crumbel geitekaas,zoete aardappeldip en granaatappel
    16.50 eur/pers

Warme voorgerechten (vanaf 16.50 euro /st.)

  • Trio van zalm,tong en Lotte met fijne groentjes in een zachte saffraansausje
    € 18.50/st.
  • coquille St.-Jacques van het huis
    € 18.50/st.
  • fijne lintpasta met scampi diabolique
    €16.50/pers
  • Gebakken reuze gamba's met basilicumboter
    €18.50/pers

Warme hoofdgerechten (vanaf 24.50 euro /pers.)

  • Gebakken tarbotfilet met krokant gebakken seizoenschampignons afgewerkt met spekreepjes en een puree op smaak gebracht met parmezaan
    € 28.50/pers.
  • Vispotje van het huis met 7 soorten zeevis onder kaaskorstje
    € 24.50/pers.
  • Waterzooi van verfijde vissoorten met krokante groentjes en puree
    28.50 €/pers
  • Duo van griet met coquille ,spinazie, groene asperges,parijse champignons en pastinaakpuree
    28.50 €/pers

KOUDE SCHOTELS (NIEUWE PRESENTATIE) € 37.50/PERSOON

  • Tomaat grijze garnaal
  • Gevulde sinaasappel
  • Tongrolletjes
  • Scampi
  • Gamba
  • Gemarineerde scampi
  • Groenteschotel en aangepaste sausjes
  • Getoomd-gerookte zalm
  • Gerookte makreel-palingbuikjes-rivierpalingfilet
  • Vispastei
  • Natuur gestoomde zalm
  • eitje

KOUDE SCHOTELS (NIEUWE PRESENTATIE) € 41.50/PERSOON

  • Tomaat gevuld met grijze garnalen
  • gestoomde zalm gestoomd-gerookte zalm
  • eitje
  • gevuld sinaasappeltje met krab
  • koud tongrolletje
  • natuur gekookte scampi
  • reuze gamba
  • gemarineerde scampi
  • Gerookte makreelfilet - palingbuikjes - rivierpalingfilet
  • Vispastei
  • Gekookte ham met asperges
  • Gerookte ham met meloen
  • Kip met abrikoos - salami - appelpastei
  • groenteschotel en aangepaste sausjes

KOUDE SCHOTELS (NIEUWE PRESENTATIE) € 49.00/PERSOON

  • Tomaat gevuld met grijze garnalen
  • Gekookte halve kreeft
  • Gerookte makreelfilet - palingbuikjes - rivierpalingfilet
  • Gemarineerde scampi
  • natuur gekookte scampi
  • Groenteschotel met aangepaste sausjes
  • Sinaasappel gevuld met krab
  • Reuze gamba
  • Tongrolletjes
  • Gestoomd gerookte zalm - gestoomde zalm
  • Eitje
  • schijfje vispastei

VISFONDUE (28.00EUR/PERS)beperkte bestelling

  • Zalm
  • tong
  • coquille met gerookte zalm
  • scampi
  • kabeljauw haasje in spekkleedje
  • lotte met paprikareepjes en pladijsfilet
  • bijhorende sausjes en de nodige visbouillon
  • Vis is gepresenteerd op bordjes per persoon
  • aangepaste groenteschotel met 5 soorten

visgourmet (€ 28.00 /PERSOON)beperkte bestelling

  • gemarineerde en gepaneerde vissoorten
  • scampi
  • gamba
  • coquille
  • tong
  • volledige groenteschotel
  • koude sausjes en kruiden
  • Vis is gepresenteerd op bordjes per persoon

Fruits de mer 55€/pers

  • gekookte halve kreeft
  • kreukeltjes
  • gekookte wulken
  • mooie gevulde krabbepoten
  • grote ongepelde garnalen
  • natuur gekookte scampi - gemarineerde scampi
  • gekookte zeeuwse mossels
  • reuze gamba's - mini gamba's
  • pandalussen
  • oesters
  • aangepaste sausjes

Kreeftbereiding (dagprijs)

  • Kreeft natuur gekookt
    dagprijs
  • kreeft kruidenboter
    dagprijs +€ 6.00 / kreeft
  • kreeft a la nage
    dagprijs + 6.00€/ kreeft

Oesters (dagprijs)

  • Cuvee prestige ( Franse oester)
    dagprijs
  • gillardeau
    dagprijs
  • zeeuwse platte 0000
    dagprijs
Bekijk ook onze suggesties

Wij maken gebruik van cookies

De website van Gastrofish maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info