Deze suggesties dienen besteld te worden tegen ten laatste de woensdagavond
om op vrijdag,zaterdag en zondag af te halen :
Hoofdgerechten
- Duo van tarbot en schotse zalm,Quinoa,feta,verse groenteblokjes,granaatappel
en puree van butternut.
28.50 eur./pers.
- Trio van noordzeevisjes met seizoenschampignons krokante spekreepjes en gratin van aardappel met truffel. 28.50 eur./pers.
- Haasje van Ijslandse kabeljauw ,korstje van zongedroogde tomaat-parmezaan,sliertjes courgette
en puree met zwarte olijfjes.
26.50 eur./pers.
- Met zalm gevulde tong ,fijne groentejulliene,groene mini asperges, zachte saffraansaus ,hertoginneaardappel.
26.50 eur./pers.
Voorgerechtjes :
koud:
- Onze ambachtelijke foie gras met zijn aangepaste garnituren op bordje.
22.50 eur/pers.
- Kort gebakken tonijn met een zeewiersalade,edamboontjes en parmezaanschilfers.
16.50 eur./pers.
warm:
- Truffelrisotto met gebakken coquille en oesterzwammen 18.50 eur./pers.
- Mini vispan in kreeftesausje 16.50 eur./pers.
Ook zijn onze koude bufetten te verkrijgen deze kan je terug vinden bij menu
Gastrofish is ook uw adviseur om de juiste wijn bij het gerecht te selecteren.
Door onze jarenlange ervaring weten we de aangepaste wijn voor te stellen in functie van het visgerecht.
Bij gastrofish is onze selectie uiteraard in de eerste plaats op de smaak gericht, doch het oog wil ook wat.
Een vers en verfrissend geschenk voor elke gelegenheid.
In de winkel zijn kadobonnenverkrijgbaar vanaf 25 euro.
Leuk ideetje om kado te doen.
Kan bij ons ingepakt worden.
Tapas buffetten kunnen besteld worden volgens eigen samenstelling .
U stelt uw prijs voor en dan stellen wij iets samen voor dit bedrag vanaf een minimum aantal van 10 personen. (niet met eindejaar).
Dit moet op woensdag besteld worden om afgehaald te worden op zaterdag of zondag .
Koude schotels worden gepresenteerd op stenen borden
Ook worden koude groentjes bij voorzien en koude sausjes.
Beschrijving zie koude schotels bij menukaart
De website van Gastrofish maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.